Yvette.jpg

Yvette Verrest

Sinds 2005 werk ik als huisarts in Rijen en dat doe ik met veel plezier, vanwege de diversiteit van de problemen en mensen. De behandelrelatie met onze patiënten ervaar ik als bijzonder in vertrouwen en continuïteit.

Speciale interesse heb ik voor kindergeneeskunde, longziekten en palliatieve zorg.

Zowel binnen het Anne Frankplein als in regionale commissies ben ik betrokken bij bestuur, beleid en innovatie. Ik vind het leuk en belangrijk om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit en toekomst van de huisartsenzorg.

Ik heb geneeskunde gestudeerd in Utrecht en daar tevens mijn opleiding tot huisarts doorlopen. Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest als arts op de kinderafdeling en ook een jaar op de spoedeisende hulp. Met mijn man Joost en 2 dochters woon ik in Dorst. 

BIG-nr: 09048294301
Arjan.jpg

Arjan de Vos

Sinds 2012 ben ik met veel plezier huisarts in Rijen. Mijn geneeskunde- én huisartsopleiding heb ik aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam gedaan. Alvorens vol voor het huisartsenvak te gaan, werkte ik een jaar op de Spoedeisende Hulp van het Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg, alwaar ik veel geleerd heb op het gebied van acute zorg en chirurgie. 

De keuze voor huisartsgeneeskunde maakte ik al vroeg in mijn basisopleiding. Ik voel mij het meest thuis dicht bij de patiënten en zelfstandig opererend, met aandacht voor de mens als geheel. Iedere patiënt heeft zijn of haar verhaal, en dat doet ertoe voor mij als arts.

Mijn specialisaties zijn chirurgie, palliatieve zorg, e-health en (echogeleide  injecties van) het  bewegingsapparaat. Tevens verricht ik sterilisaties bij mannen, ook uit andere praktijken in Rijen én daarbuiten.

Ik ben getrouwd met Suzanne en wij hebben drie kinderen, Stijn, Luuk en Linde, waarmee wij in Teteringen wonen.

BIG-nr: 19911830801
Rob.jpg

Rob van Thiel

Sinds 1998 ben ik huisarts in Rijen. Ik ben opgeleid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (basisarts opleiding) en aan de Vrije Universiteit Amsterdam ( huisartsopleiding).

Ik heb aan het einde van de basisarts opleiding een halfjaar een afstudeerproject mogen doen in het Massachusetts General Hospital in Boston, dit is een van de beste ziekenhuizen van Amerika.

Als aandachtspunten binnen de huisartsgeneeskunde heb ik: Diabetes Mellitus, huidziekten en ziekten van het bewegingsapparaat.

Mijn motto is : " behandel patiënten zoals je zelf ook behandeld wenst te worden "

Ik ben getrouwd, heb een dochter en een zoon. 

BIG-nr: 59042887301
Melanie2.JPG

Melanie Hendricx

Ik ben met veel plezier huisarts sinds 2015, en ben per mei 2017 gestart in Rijen. Ik heb mijn basisopleiding geneeskunde genoten aan de Universiteit van Maastricht.  Als basisarts heb ik ruim een jaar gewerkt op de spoedeisende hulp van het toenmalige Franciscus ziekenhuis in Roosendaal.  Na deze periode ben ik in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit gestart met de huisartsopleiding. In het kader van het eerste jaar van de huisartsopleiding heb ik reeds een jaar lang in de huisartspraktijk Annefrankplein te Rijen mogen werken en leren onder toezicht van drs. de Koning. Ik voer het vak van huisarts in de volle breedte uit en heb een extra interesse in de gynaecologie.  Ik hou van de veelzijdigheid van ons werk, zowel op medisch gebied als op het gebied van de mens. Zoveel mensen zoveel wensen.

Ik woon met mijn partner en onze twee dochters Saar en Floor in Dorst.

BIG-nr: 19913607101
Lenneke.jpg

Lenneke Fleerakkers

Sinds 2003 werk ik als huisarts in Rijen.  Het allerbelangrijkste in mijn werk, vind ik, dat je als arts SAMEN met de patiënt(e) beslist, wat het beste is voor hem/haar. Collega’s beschrijven mij als iemand, die goed luistert en makkelijk benaderbaar is. Ik ben eerlijk, toegewijd en praktisch ingesteld. Ik voer het vak van huisarts in de volle breedte uit en houd me extra bezig met longziekten en spoedzorg. Ik heb gestudeerd in Leiden en Nijmegen en ben werkzaam geweest bij de spoedeisende hulp, interne geneeskunde, thoraxchirugie, en revalidatiegeneeskunde. Sinds 2017 ben ik ook voorzitter van onze groepspraktijk. 

In juni 2020 ben ik afgestudeerd als kaderhuisarts spoedzorg (Erasmusuniversiteit Rotterdam) Dit betekent dat ik gespecialiseerd ben in de spoedzorg van de 1e lijn. Ik werk dan ook voor de huisartsenpost Oosterhout, achter de schermen, om daar de kwaliteit up to date te houden en geef regelmatig onderwijs.

Ik woon al jaren met Peter in Tilburg en samen hebben wij 4 tienerdochters. 

BIG-nr: 29047954901
Eric.jpg

Eric Robbe

Sinds 2006 ben ik huisarts in Rijen. Mijn geneeskundeopleiding heb ik gedaan aan de universiteit van Nijmegen. Hierna heb ik een jaar als arts in een verpleeghuis gewerkt. Van 2003 tot 2006 heb ik de huisartsenopleiding gedaan in Nijmegen. Mijn aandachtsgebieden zijn dermatologie en ouderengeneeskunde. Sinds 2018 verzorg ik tevens een avondspreekuur voor alle praktijken. Ik ben getrouwd met Paulien en heb 2 zonen.

BIG-nr: 19058710001
Jaap.jpg

Jaap de Koning

Mijn studie geneeskunde en huisartsenopleiding heb ik gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Doordat eind jaren tachtig niet veel huisartsen een opvolger zochten heb ik twee jaar als arts assistent gewerkt in het Sint Franciscus ziekenhuis in Roosendaal. Hier heb ik gewerkt op de afdelingen cardiologie, interne geneeskunde en spoedeisende hulp: dit was een leerzame periode. Per toeval kwam ik in contact met dokter van Lemmen die een waarnemer zocht. Na een jaar voor hem te hebben waargenomen stond ik voor de keuze om zijn praktijk over te nemen. Ik hoefde niet lang na te denken en in 1991 had ik mijn eigen praktijk aan huis. In 2005 ben ik gaan samenwerken met collega’s en hebben we ons gevestigd in de HOED aan het Anne Frankplein.

Nog steeds werk ik met heel veel plezier als huisarts in Rijen. Sinds 2008 ben ik als huisartsenopleider verbonden aan de afdeling huisartsengeneeskunde van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Artsen die zich specialiseren tot huisarts begeleid ik gedurende hun eerste of derde jaar van hun opleiding in mijn praktijk.

Het motto van de huisartsenopleiding in Rotterdam is: specialist in veelzijdigheid, iets waar ik volledig achter sta en wat het huisartsenvak zo boeiend maakt.

Ik ben getrouwd met Ineke en samen hebben wij 2 zonen, Klijs en Fas.

BIG-nr: 19022147201
Meike3_edited.jpg

Meike van Amelsfort

Mijn opleiding geneeskunde heb ik gevolgd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam van 2010 tot 2016, tijdens de studie heb ik gedurende 2 jaar mijn coschappen gelopen in het ETZ ziekenhuis te Tilburg. Na de opleiding ben ik een jaar werkzaam geweest op de spoedeisende hulp van het Sint Jans gasthuis in Weert. 

Tijdens mijn studie was al snel duidelijk dat ik huisarts wilde worden, wat voor mij de huisartsgeneeskunde zo leuk maakt is de grote diversiteit aan patiënten en problemen, geen dag is hetzelfde.  

In 2020 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de huisartsopleiding in Rotterdam. Tijdens deze studie heb ik reeds 1 jaar gewerkt in Rijen, onder supervisie van dr. de Koning.

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts binnen de praktijk van dr. de Koning

Ik woon met mijn partner Jeroen in Baarle-Nassau.

BIG-nr: 49922183201