« terug naar vorige pagina

Algemene patiëntenzorg

Spreekuur en visites
Alle spreekuren zijn op afspraak. U kunt een afspraak maken tussen 8.00 uur en 10.00 uur, in principe kunt u dan nog dezelfde dag terecht. Voor andere dagen kunt u tot 12.30 uur bellen. Voor aanvraag van visites graag vóór 10.00 uur bellen. Voor uitslagen en overige vragen graag bellen na 10.00 uur. Als u een onderzoek heeft laten verrichten, bel dan altijd zélf voor de uitslag. U wordt daarover niet standaard gebeld door de assistente of huisarts. 

Beeldbellen / WeSeeDo
Onze praktijk maakt ook gebruik van beeldbellen. Via een programma genaamd WeSeeDo kan zodoende op een beveiligde manier een videoverbinding tot stand worden gebracht tussen u en de assistente, praktijkondersteuner of huisarts. Dit is niet geschikt voor alle hulpvragen. Onze zorgverleners zullen inschatten wanneer en of uw vraag hiervoor geschikt is. 

Spoedlijn
Deze lijn alleen gebruiken indien er sprake is van een levensbedreigende situatie.
Bel de praktijklijn en nadat er telefonische verbinding is, drukt u op toets 1.

Praktijkorganisatie
U bent als patiënt bij één van de vier praktijken ingeschreven. Mocht uw eigen huisarts afwezig zijn, dan kunt u voor spoedeisende problemen terecht bij de andere drie huisartsenpraktijken. Direct naast de huisartsenpraktijk is een apotheek gevestigd.

Openingstijden
De huisartsenpraktijk is open van maandag t/m vrijdag van 08.00u tot 12.30u en van 13.30u tot17.00u. In de middagpauze van 12.30u tot 13.30u worden alleen spoedgevallen behandeld. 
De apotheek is van maandag tot en met donderdag geopend van 08.15u tot 17.30u. Op vrijdag is de apotheek geopend van 08.15u tot 18.00u.