« terug naar vorige pagina

Avondspreekuur

Om u als patiënt nog beter van dienst te kunnen zijn houden we ook een spreekuur buiten kantoortijden. Het avondspreekuur wordt gehouden op donderdagavond van 17.30uur tot 19.30uur. Ook de doktersassistente en de praktijkondersteuner houden die avond spreekuur. U dient hiervoor wel een afspraak te maken, dit kunt u overdag doen via de assistente.

​Het spreekuur wordt gedaan door dokter Robbe. Alle patiënten van de 4 praktijken kunnen hiervan gebruik maken. Tijdens het avondspreekuur is de deur van de praktijk gesloten. Als u een afspraak heeft kunt u plaats nemen in de hal. U wordt alleen door één van de medewerkers de praktijk binnen gelaten als u een afspraak heeft.

​De apotheek in Rijen is gesloten na 17.30uur. Medicatie voorgeschreven op het avondspreekuur kan de volgende dag bij de apotheek opgehaald worden.

Let op!

Het avondspreekuur is bedoeld voor klachten en/of onderzoeken die niet urgent zijn. Zoals bijvoorbeeld controles, beoordelen van plekjes, gesprekken.
Het avondspreekuur is niet ter vervanging van de huisartsenpost. Voor spoedgevallen dient u zich te wenden tot de huisartsenpost in Oosterhout.