top of page

Chronische zorg

Met onze overkoepelde Zorggroep Regio Oosterhout en omstreken (Zorroo), begeleiden de praktijkondersteuners en huisartsen patiënten met een al dan niet chronische aandoening. Door op de panels op deze pagina te klikken komt u meer te weten over deze zorgprogramma's.

NIEUWS

Door middel van thuismetingen van de bloeddruk of zuurstofmeting via de vinger met een zogenaamde saturatiemeter kunnen wij ook op afstand uw gezondheid goed in de gaten houden. Ook maken wij gebruik van een 24-uurs bloeddrukmeter: link

Preventieve zorg

Logo-ZoHealthy-vrijstaand.jpg

ZoHealthy begeleidt u bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Zodat uw gezondheid verbetert en klachten kunnen worden voorkomen. Onze zorg bestaat uit leefstijl- en preventieprogramma’s en specialistische huisartsenzorg. Samen maken we ons sterk voor uw gezondheid.  

Logo-Zorroo-PLUS-300x132.jpg

Voor gespecialiseerde huisartsenzorg kunt u terecht bij ZorrooPLUS. Huisartsen en medisch specialisten werken hier slim met elkaar samen. Er zijn meerdere specialisaties. Deze vallen meestal onder huisartsenzorg waardoor u geen eigen risico betaalt. Uw behandeling is persoonlijk en dichtbij huis.

bottom of page