Huisartsenpraktijk Anne Frankplein bestaat uit 4 samenwerkende praktijken waarin 7 huisartsen, 10 assistentes en 6 praktijkondersteuners werkzaam zijn. Ook werken er huisartsen in opleiding mee. We hopen u met deze website zo goed mogelijk te informeren over onze praktijk.

 

Spreekuur en visites

Alle spreekuren zijn op afspraak. U kunt een afspraak maken tussen 8.00 uur en 10.00 uur. Voor andere dagen kunt u tot 12.30 uur bellen. 

 

Voor aanvraag van visites graag vóór 10.00 uur bellen.

 

Voor uitslagen en overige vragen graag bellen na 13.30 uur.

 

Let op! Heeft u een afspraak bij de huisarts, assistente of praktijkondersteuner, maar u bent verhinderd, geef dit dan tijdig door. (min 24 uur van tevoren). Als u uw afspraak niet nakomt kunt u een rekening ontvangen (No Show). De hoogte van de rekening hangt af van de tijd die gepland stond. Dit bedrag krijgt u niet terug van uw ziektekostenverzekering en zult u dus zelf moeten betalen. 

Herhaalmedicatie:

Voor herhaalmedicatie kunt u bellen met de herhaaltelefoon op telefoonnummer 0161-232977 of via de website van Boots Apotheek Rijen via deze link: http://nl.boots.com/mijn-bootsapotheek/ U kunt de medicatie dan na twee werkdagen ophalen bij de apotheek.

 

Spoedlijn:
Deze lijn alleen gebruiken indien er sprake is van een levensbedreigende situatie.
Bel de praktijklijn en nadat er telefonische verbinding is, drukt u op toets 1.

Praktijkorganisatie:
U bent als patiënt bij één van de vier praktijken ingeschreven. Mocht uw eigen huisarts afwezig zijn, dan kunt u voor spoedeisende problemen terecht bij de andere drie huisartsenpraktijken. Direct naast de huisartsenpraktijk is een apotheek gevestigd.

Openingstijden:
De huisartsenpraktijk is open van maandag t/m vrijdag van 08.00u tot 12.30u en van 13.30u tot17.00u. In de middagpauze van 12.30u tot 13.30u worden alleen spoedgevallen behandeld. 
De apotheek is van maandag tot en met donderdag geopend van 08.15u tot 17.30u. Op vrijdag is de apotheek geopend van 08.15u tot 18.00u.

Gedragsregels:

Wij werken in onze praktijk met een aantal regels om een prettige en veilige omgeving te scheppen. Lees hier verder hoe deze regels luiden.

 

Heeft u een klacht?

Al doen wij natuurlijk ons uiterste best dit te voorkomen, kan het toch gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent over de geleverde zorg. In eerste instantie hopen we dat u dat met uw huisarts persoonlijk wil bespreken, maar mocht dit niet het gewenste resultaat opleveren, dan kunt u op deze pagina lezen hoe u eventueel verdere bemiddeling en een klachtenprocedure kunt doorlopen.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe wet ten behoeve van gegevensbescherming. In dit kader kunt u hier onze privacyverklaring vinden. Hierin leest u hoe wij omgaan met uw gegevens en wat u van ons mag verwachten in de omgang daarmee.

De praktijk

Laatste nieuws

 

Elektronische inzage van uw medische gegevens

 

Vanaf 1 januari 2015 is er wat veranderd: Vanaf dan kan de huisartsenpost, de apotheek of de dokter in het ziekenhuis uw medisch dossier, en dus ook de door u gebruikte medicatie, niet meer inzien zonder dat u daar toestemming voor hebt gegeven.

 

Voor een goede en veilige behandeling kunnen uw medische gegevens van groot belang zijn. Wij vinden dat voor een optimale behandeling inzage in uw medisch dossier noodzakelijk is. 

 

Belangrijk is te weten dat de toegang tot uw gegevens beveiligd is. Alleen een apotheker of arts kan een beperkt deel van uw dossier inzien. Zorgverzekeraars of andere niet- zorgverleners hebben nooit inzage in uw gegevens.

 

Wij willen u vragen aan te geven of u wel of niet toestemming geeft voor het elektronisch delen van uw medische gegevens met andere zorgverleners (huisartsenpost, apotheken etc).

 

Attentie:

  • Heeft u kinderen onder de 16? Dan kunt u ook gelijk voor hen toestemming geven.

  • Komt u bij meerdere apotheken? Kruis ze op de achterzijde van het formulier aan en het wordt in 1 keer bij allemaal geregeld.

 

Het toestemmingsformulier en informatiefolder kunt u ophalen/inleveren bij de bali van de praktijk. Neemt u dan ook u paspoort, rijbewijs of identiteitskaart mee.

 

U kunt ook toestemming geven via www.ikgeeftoestemming.nl. Informatie is ook te vinden op www.vzvz.nl . 

 

P.S.Dit is niet hetzelfde als MijnGezondheid.net

.

 

 

Huisartsenpraktijk Annefrankplein

Anne Frankplein 2

5122 CB Rijen

  • Facebook Basic Black
  • Black Twitter Icon

betrouwbare en onafhankelijke informatie
van uw huisarts over gezondheid en ziekte

© 2015 door Huisartsenpraktijk Anne Frankplein gemaakt met Wix.com