Coronavirus / Covid-19

Actueel:

 

Het coronavirus is momenteel helaas aan een nieuwe opmars bezig en we zullen daar voorzichtig en professioneel mee om moeten gaan binnen de richtlijnen die het RIVM en de overheid hiervoor opgesteld heeft. Daarom:

 • zal de assistente u altijd vragen of er luchtwegklachten bestaan

 • is het vanwege deze belangrijke vragen niet mogelijk afspraken te maken via MijnGezondheid.net

 • vragen wij u dringend alleen de praktijk te betreden met een mondkapje

 • vragen we u alleen naar uw afspraak te komen tenzij dit echt niet anders kan. 

 • U kunt vragen stellen via E-consults en online medicatie herhalen.

 • Om 15:45 uur sluit dagelijks de praktijk haar deuren om patiënten met luchtwegklachten te zien. Op deze manier beschermen we alle andere patiënten die tussen 8 en 16 uur onze praktijk bezoeken.

 

Als de situatie met Covid-19 veranderd zullen wij ook steeds onze werkwijze herzien en zo nodig aanpassen. 

Keyboard and Mouse

Belangrijke links

thuisarts_kruis_300_1_400x400.jpg
Schermafbeelding 2020-10-16 om 13.24.24.
coronateststraat.jpg

Aanpassingen in de huisartsenpraktijk door het coronavirus:

In verband met het coronavirus zijn er een aantal aanpassingen in onze praktijk. We proberen hiermee verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Ook willen we zorg kunnen bieden aan patiënten die dit het meest nodig hebben. De aanpassingen zijn de volgende:

 • Het is niet meer mogelijk online afspraken te maken. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, dan belt u de doktersassistente.

 • Alleen voor dringende klachten kunt u een afspraak maken voor het spreekuur of komt uw huisarts op visite. Het is wel mogelijk om contact te hebben met uw huisarts en/of de praktijkondersteuners middels een videoconsult of een telefonische afspraak.

 • Als u al een afspraak heeft staan voor niet dringende klachten, dan worden deze afgezegd. Als u een controle heeft staan voor diabetes, CVRM, astma en COPD, dan worden deze vervangen door een telefonische afspraak. Afspraken voor een longfunctiecontrole, bloeddrukmetingen en voetcontroles zullen vervallen. De praktijk zal in dit laatste geval contact met u opnemen wanneer dit weer mogelijk is.

 • Het spreekuur van de praktijkondersteuner GGz wordt vervangen door een videoconsult of een telefonische afspraak. Het spreekuur van de praktijkondersteuner Ouderen wordt vervangen door een telefonische afspraak.

  We hopen op uw begrip.

Steffie legt Corona eenvoudig uit:

Informatie Corona minder-begaafden en laag geletterden

Schermafbeelding 2020-04-01 om 10.35.44.

©2020 door Huisartsenpraktijk Anne Frankplein. Gemaakt met Wix.com